Winkelcentrum Heerlen

IKEA Heerlen

Winkelcentrum Heerlen

Adres
In de Cramer 142
Plaats
6412 PM  Heerlen
Telefoon
050 711 1267
Website
www.ikea.com

Informatie

IKEA Heerlen ligt aan de woonboulevard en is de plek waar je op 36.483 m² heel veel woonoplossingen vindt die je dagelijkse leven makkelijker en leuker maken. Van vloerkleden tot keukens, je vindt het bij ons allemaal onder één dak. Bij IKEA Heerlen zijn we experts op het gebeid van opbergen Zo hebben we de perfecte opbergoplossing voor elke ruimte van je huis. Met onze badkamermeubels houd jij je badkamer moeiteloos netjes en overzichtelijk. Sommige van onze opbergoplossingen passen met gemak in verschillende ruimtes. Zo is de bekende KALLAX kast perfect als dressoir in je woonkamer, maar ook ideaal in je hal. In onze woonwinkel vind je een wereld aan ideeën. Of je nu zoekt naar een nieuw meubel zoals een bank of juist naar een kleine opfrisser zoals mooie gordijnen of een spiegel. Toe aan het voorjaar? Ook voor tuinmeubelen ben je bij IKEA Heerlen aan het goede adres. Ook vind je er een restaurant en een speelparadijs voor kinderen.

IKEA Heerlen is gevestigd op In de Cramer 142 . Het volgende wordt aangeboden: Winkelcentrum, Meubelwinkel, Keukens, Bedden En Matrassen, Verlichting, Garden Furniture, Office Furniture, Decoration Accessories In Heerlen zijn er 14 andere Winkelcentrum. Een overzicht is hier te vinden.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

Categorieën

Winkelcentrum, Meubelwinkel, Keukens, Bedden En Matrassen, Verlichting, Garden Furniture, Office Furniture, Decoration Accessories
0507111267 050-711-1267 +31507111267

Kaart In de Cramer 142

Loading map...